Vom alege cele mai eficiente instrumente de presă pentru a comunica mesajul Dumneavoastră.

Presă scrisă, portaluri online, posturi radio FM

Nu greşiţi, dacă veţi compara campania de promovare cu o bătălie. Când comunicaţi cu piaţa, de fapt vă lansaţi în lupta pentru atenţia clienţilor, investiţi în inovaţie şi creativitate, aduceţi argumente forte pentru a-i câştiga.

Aveţi un aliat: agenţia TMT vă vine în sprijin cu un arsenal unic în felul său. Oferta noastră este unică în România: vă oferim cel mai eficient mod de acces la un bazin de clienţi (cca 800.000 de persoane), membrii comunităţii maghiare. Folosind presa maghiară – print, online şi radio – aveţi oportunitatea de vă creşte vânzările într-un segment de cumpărători uşor de fidelizat.
TMT recomandă partenerilor săi crearea unor campanii multichannel prin alegerea canalelor media care se pliază cel mai bine la specificul produselor sau serviciilor promovate. Vă vom propune suport editorial pentru completarea reclamei grafice în print şi online, iar pe lângă spoturile radio vom căuta împreună persoana potrivită care să le vorbească ascultătorilor despre oferta firmei Dvs. — Transversum Media Trade este cea mai mare agenţie media specializată în presa în limba maghiară din România. Din portofoliul TMT fac parte majoritatea organelor de presă print, online şi radio FM cu impact mare în informarea comunităţii maghiare din Transilvania şi nu numai.