Vom alege cele mai eficiente instrumente de presă pentru a comunica mesajul Dumneavoastră.

Portaluri online, posturi radio FM și un portal de job în limba maghiară

Nu greșiți, dacă veți compara campania de promovare cu o bătălie. Când comunicați cu piața, de fapt vă lansați în luptă pentru atenția clienților, investiți în inovație și creativitate, aduceți argumente forte pentru a-i câștiga.

Aveţi un aliat: agenția TMT vă vine în sprijin cu un arsenal unic în felul său. Oferta noastră este unică în România: vă oferim cel mai eficient mod de acces la un bazin de clienți (cca 800.000 de persoane), membrii comunității maghiare. Folosind presa maghiară – online și radio – aveți oportunitatea de vă crește vânzările într-un segment de cumpărători ușor de fidelizat.

TMT recomandă partenerilor săi crearea unor campanii multichannel prin alegerea canalelor media care se pliază cel mai bine la specificul produselor sau serviciilor promovate. Vă vom propune suport editorial pentru completarea reclamei grafice în online, iar pe lângă spoturile radio vom căuta împreună persoana potrivită care să le vorbească ascultătorilor despre oferta firmei Dvs. Pe lângă acestea avem soluții durabile și pentru recrutare.

Transversum Media Trade este cea mai mare agenție media specializată în presa în limba maghiară din România. Din portofoliul TMT fac parte majoritatea organelor de presă online și radio FM cu impact mare în informarea comunității maghiare din Transilvania și nu numai.