Méretre szabott egyedi ajánlatok

Nincs két egyforma vállalkozás, ezért munkatársaink minden partnerünk számára a rendelkezésre álló időintervallum, a közlésre váró üzenet, a költségvetési keret és egyéb sajátos szempontok figyelembevételével építik fel a kampány-javaslatokat. Tudnunk kell, mekkora a kliensünk által megcélzott földrajzi körzet, és értenünk kell a promovált szolgáltatás, termék vagy esemény jellemzőit, hogy a TMT által javasolt többcsatornás kommunikációs csomagok érdemben szolgálják a kliens érdekét.

Velünk dolgozni egyszerű.
Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, és egyeztessenek személyes találkozót. Mielőtt ajánlatot kérne ügynökségünktől, előbb engedje meg, hogy kérdezzünk — ha már az első perctől kezdve értjük az Ön marketingcéljait, jó esélyünk lesz arra, hogy együttműködésünk hosszú távon is eredményes legyen.

Keressen bizalommal!

Reklámgyártás

Amennyiben a kampányhoz szükséges online reklámgrafikát, avagy a rádiós szpot hanganyagát kliensünk nem tudja készen rendelkezésünkre bocsátani, ügynökségünk külön szolgáltatásként kedvezményes áron kész erre is megoldást kínálni. Korrekt árképzés a célunk, ezért választjuk külön a reklámközlési szolgáltatást a reklámgyártástól.
Akár nálunk készül, akár más ügynökség munkája, a reklámüzenet szöveges, vizuális és hangzó összetevői kiváló minőségűek kell legyenek. A jó ízléssel megalkotott kreatív reklám nagy szolgálatot tehet abban, hogy a vállalkozás piaci részesedése folyamatosan növekedhessen.