Szolgáltatásaink

Partnerként tekintünk klienseinkre. Küldetésünknek tekintjük, hogy a TMT által népszerűsített vállalkozások számukra releváns célközönséghez juttathassák el üzeneteiket. Helyesen ütemezett többcsatornás kampányaink erre biztos megoldást jelentenek.

Méretre szabott egyedi ajánlatok

Nincs két egyforma vállalkozás, ezért munkatársaink minden partnerünk számára a rendelkezésre álló időintervallum, a közlésre váró üzenet, a költségvetési keret és egyéb sajátos szempontok figyelembevételével építik fel a kampány-javaslatokat. Tudnunk kell, mekkora a kliensünk által megcélzott földrajzi körzet, és értenünk kell a promovált szolgáltatás, termék vagy esemény jellemzőit, hogy a TMT által javasolt többcsatornás kommunikációs csomagok érdemben szolgálják a kliens érdekét.

Velünk dolgozni egyszerű.
Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, és egyeztessenek személyes találkozót. Mielőtt ajánlatot kérne ügynökségünktől, előbb engedje meg, hogy kérdezzünk — ha már az első perctől kezdve értjük az Ön marketing-céljait, jó esélyünk lesz arra, hogy együttműködésünk hosszú távon is erdeményes legyen.

Keressen bizalommal!

Moduláris reklám-formátumok

Nyomtatott kiadványaink legtöbbje a TMT által kialakított standard reklám-modulokat használja. Ezzel időt és pénzt spórolunk meg klienseink számára, hiszen többcsatonás kampányok esetében nem kell kiadványonként újratervezni a reklámot: mi ugyanazt a modult mindenhol gond nélkül el tudjuk helyezni.
Hasonló eljárást alkalmazunk az online felületeink esetében is — és kiválóan működik.
Próbálja ki Ön is.

Reklámgyártás

Amennyiben a kampányhoz szükséges print és online reklámgrafikát, avagy a rádiós szpot hanganyagát kliensünk nem tudja készen rendelkezésünkre bocsátani, ügynökségünk külön szolgáltatásként kedvezményes áron kész erre is megoldást kínálni. Korrekt árképzés a célunk, ezért választjuk külön a reklámközlési szolgáltatást a reklámgyártástól.
Akár nálunk készül, akár más ügynökség munkája, a reklám-üzenet szöveges, vizuális és hangzó összetevői kiváló minőségűek kell legyenek. A jó ízléssel megalkotott kreatív reklám nagy szolgálatot tehet abban, hogy a vállalkozás piaci részesedése folyamatosan növekedhessen.